pag 2, betekenis Elohim & 13 dimensies

Ons 13-voudig bewustzijn en hart is hetzelfde als ons hoogste Licht. Licht dat deel uitmaakt van het oneindige veld van al het leven en onze Goddelijke Vonk. Door dit Licht in onze persoonlijkheid en lichaam toe te staan, worden we vertrouwen, onschuld (zonder naïviteit) en zijn we ons bewust van alle subtiele sferen. Er ontstaan heldere en genezende gaven, scheppend vermogen, samenwerking met de Bovenwereld en Moeder Aarde, warme verbondenheid en subtiel aanvoelend vermogen.


Heb je al zoveel gedaan?

Zoveel workshops gedaan, zoveel geleerd in het leven of net begonnen, misschien niets om ontevreden over te zijn; maar diep van binnen weet je; "er moet nog meer zijn..."


En op dat moment klik je niet alleen voor de zoveelste keer de Elohim-site aan

maar neem je de drempel en kom je. Voor een enkele dag tot meerdere weken. Er is een hogere leiding in je waar je mind niet langer weerstand aan kan bieden. Deze stuurt je naar mensen, centra of plekken die het 13-voudig bewustzijn kennen of zelf belichamen. Je innerlijke kosmische wekker gaat af, je legt jouw wil in de handen van oneindig bewustzijn of de Goddelijke Wil en bewandelt de innerlijke Weg naar bevrijding en werkelijk Geluk.
Die Weg kan alleen op jouw manier, jouw tijd en tempo. 


Geen heiligheid
Onze engel, ware, eeuwige natuur kan zich ook manifesteren zonder dat we heilig en helemaal "af" hoeven te zijn. Nieuwe lessen, groeimogelijkheden gaan altijd door. Wel kunnen we vrij zijn van de identificatie met ons ego-ik en kleine zelf waardoor het leven meer als gevuld kan zijn, vol genieten en gemak.

Ultieme gezondheid en levensbestemming
Het belichaamde 13-voudig Licht (bewustzijn) in onze persoonlijkheid aanwezig, brengt ultieme gezondheid, bergen energie, een onvoorwaardelijk hart, vreugde daad- en geestkracht, onze levensbestemming en overvloed. Zelfs ultieme gezondheid wanneer het 13-voudig licht in onze gezuiverde cellen, basischakra en DNA aanwezig is. (o.a. workshop Kosmisch Vuur)

De volledige indaling in ons basischakra en DNA (familiepatronen) met 13 niveau's van Licht
(of bewustzijn) gebeurt na loutering door het leven of zuivering met Lichtactivaties zoals tijdens workshops en helende channelings in het Elohim-Centre.  Ook individuele master readingen-healingen of een verblijf op de krachtplaats, kunnen daarbij rechtstreeks helpen.

Mocht je voelen dat het Elohim Centre en de Krachtplaats op jou resoneren wees dan van harte welkom!

Heb je vragen, bel ons: +31 (0) 597 541539


Hoe nu verder met je 13-voudige Bewustzijn en Hart

Workshops:


Meewerken/ participatie


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin