Ervaringen van participanten/bewoners en stagiaires

Onze ervaring is dat het altijd geweldig krachtige en stralende dagen zijn, waarin met zoveel enthousiame getuinierd, geverfd en gebouwd wordt, dat de Krachtplaats en natuurspirits nog lange tijd nasidderen van levensvreugde. Datgene dat belemmert "Wie we werkelijk Zijn" komt vaak in no- time omhoog op de Krachtplaats en transformeert gemakkelijk door de warmte en kracht van de lichtfamilie

kernwoorden:
zelfrealisatie tuinen, participatie, natuurspirits, lichtfamilie, elohim krachtplaats, elohim centre

elohim
Volg ons ook op:

   

Ervaringen van participanten/bewoners en stagiaires

 

Ervaringen over het Elohim Centre


 


 

Van vrijwilliger tot vaste kracht

Toen ik voor het eerst kennis maakte met het Elohim Centre en de Krachtplaats wist ik niet wat me overkwam. Vanaf het moment dat ik aankwam voelde ik me welkom, het was als thuiskomen. De sfeer, de mensen en de krachtplaats raakten me diep van binnen. Mijn bezoek was niet alleen aan het centrum en de krachtplaats, het was ook een ontmoeting met mijn eigen licht. Dit licht voelde ik al mijn hele leven al, maar nog nooit zo sterk van binnenuit. Ik voelde me als een engel en iedereen om mij heen leek zich hetzelfde te voelen, wat me gek genoeg niet verwonderde. Het voelde allemaal zo natuurlijk, bijna ‘gewoon’, ook al was dat het zeker niet... Lees meer

 


 

Eenheidservaringen versus hekel aan regels van anderen

Een bijzonder verhaal van Juul tijdens 4 weken participeren.
Lees meer

 

Het verhaal van Helen, die parttime participeert

Lees meer

 

Participeren vs consumeren

Lees hier de ervaring van Janneke n.a.v. haar participatie tijd

 


 

Een voelbaar sterkere basis door participatie bij het Elohim

Ik was leeg. De wereld lag voor me open en ik kon doen en laten wat wilde, maar ik bleef maar op de bank zitten. Ik wist het niet meer. Een doorbraak arrangement en twee workshops deden me doen inzien dat ik in plaats van het verlenen van zorg als beroep, juist zelf een zekere sturing nodig had. Even bij de hand genomen worden en een richting gewezen worden. Zodoende heb ik besloten mijn baan op te zeggen en me aan te melden als participant bij het Elohim Centre.

Lees hier het verhaal van Peter

 


 

"De tuinen die handen konden gebruiken en ik die mijn handen kon laten gaan, ondanks de grote weerstand die soms boven kwam in de eerste twee weken! Erg bedankt dat ik op de krachtplaats meer contact kon maken met de natuur en het grote geheel een beetje kon leren begrijpen en voelen; ja, even stond ik bij de fontein met twee voeten stevig op de grond en om me heen was het zo mooi, groot en liefdevol en denk er vaak aan terug!

Ik weet nu dat 'zijn' echt kan bestaan en ben er minder bang voor en ook minder voor die emotionele achtbanen in mijzelf! Jullie doen zulk mooi werk en het is veel logischer om op die manier te wonen te werken en te leven en ook zoveel lol gehad; ook om de ikjes in mijzelf, die het soms zo moeilijk hadden en hebben!

Thuis werkt het inderdaad nog aardig door met de nodige verwarring, maar liefdevoller naar mijzelf en anderen en af en toe van die hele heldere momenten! Mijn persoontje wil misschien nog niet zo, maar mijn systeem past zich langzaam aan en dat geeft vertrouwen! Nog wel een weg te gaan dus en thuis kan ik dat mooi beoefenen in stapjes! Een laatste doorbraak was dat ik in de winkel mee durfde te voelen wat bij me past of het gevoel nu klopte of niet! Gaaf.

Ik vergat volgens mij vrijdag Diane nog te bedanken, door het weggaan en afscheid: door haar voelde ik me in het huis snel op mijn gemak en kon ik sneller dingen relativeren, was zo fijn! Wil jij dat nog doen?"
Bedankt! Janet
 

Participant Eva close up.jpg

 


 

Vandaag had ik een vage vermoeidheid tijdens het Elohim werk, een afwezig gevoel alsof ik er niet helemaal bij was. Ondanks dat het mijn werkzaamheden gewoon door ging, leek ik een stukje blijheid te missen. In de vanzelfheid van het moment liet ik dit maar ontstaan, omdat er kennelijk processen waren die zich afspeelden en maakten dat ik wat vaag was in mijn hoofd. Ik kon er weinig aan doen, en ging verder met mijn werk.

Al snel merkte ik dat ik weer in de flow raakte
De vreugde en dynamiek van het team, waarmee we elkaar ondersteunen maakten dat ik al snel weer 'op mijn pootjes terecht kwam'. De vermoeidheid gleed van me af en ik begon mijn kracht weer te voelen.
De kracht in mij die zo graag bij wil dragen aan de nieuwe samenleving, ook vanuit productief en gefocust aanwezig zijn. Wat een geschenk dat we zo met elkaar kunnen samenwerken en elkaar ondersteunen, ook als het even iets lastiger gaat. Het voelt enorm gedragen.
Zonder oordeel zijn we aan het werk, dat voel je gewoon, terwijl we elkaar waar nodig ook kunnen wijzen op groei en verbetering.

De basis van het centrum is liefde, liefde voor het werk, liefde voor elkaar en de liefde voor de wereld
Een grotere kracht bestaat er niet! Deze liefde is waar we, ondanks onze persoonlijke schommelingen steeds weer uit kunnen putten. De irritaties, zelfoordelen en vermoeidheid die er soms zijn, lossen hierdoor veel sneller op. Wat ben ik enorm dankbaar dat ik hier ben!!

Luuc

 


Zie hieronder een interview met een buitenlandse vrijwilligster

 


 

"Pff wat vond ik het spannend om voor 2 weken te gaan werken in een nieuwe omgeving, met mensen die ik nog niet eerder had ontmoet. De spanning was voor mij voor niets geweest het voelde  als een warm bad waar ik in terecht kwam. Het was een fijne groep mensen en de werkzaamheden die ik mocht doen waren gevarieerd en leuk om te doen.

Het voelen en genieten van mijn blijheid, die ik al een hele lange periode niet meer voelde en het gemak waarmee ik me kon geven, was een hele bijzondere ervaring voor mij.

Ik ben de nodige weerstand en “verkrampingen” van mijn systeem tegen gekomen. Doordat er altijd iemand was waar ik dit bij kon uitgespreken of dat ik gewoon mocht zijn met wat er was ontstond er ruimte en kreeg ik inzicht in hoe mijn systeem werkt. Dit was erg ondersteunend voor mijn proces.

Ik wens een ieder een zelfde ervaring toe als wat ik heb mogen ervaren, het is absoluut de moeite waard om je eventuele weerstand / angst aan de kant te zetten en voor een “langere” periode te participeren op deze speciale plek."

Lieve groet,

Leonie

 

 

"Wat mij vooral bij blijft is de rust van het nu moment. Voelen wat er nu aan de orde is en meebewegen met deze flow zonder dat de stress het gaat overnemen. Hoewel pijn en verdriet om een zware diagnose, met betrekking tot mijn schoondochter, zich op de voorgrond plaatste vandaag bleef ik in een diepe rust binnen mezelf en doen wat aan de orde is. Rust binnen de turbulente bewegingen van de dag waren het resultaat van de workshop en de voorbije dagen participeren in het Elohim Centrum"

Van harte dank,

Ingrid

 


 

"Alles is zo veranderd door het participeren en de workshops. Ik merkte dat laatst toen ik thuis een aantal flinke tegenvallers had en toch gewoon de volgende morgen lekker op mijn fiets naar mijn werk kon en de hele dag gewoon goed gefocust kunnen werken, alsof gisteren niets gebeurd was. Een paar jaar geleden was ik er dan dagen ermee zoet als het tegenzat! Wat fijn om te voelen dat het nu anders is."

Janet

 


 

IMG_3756.JPG

 Hannah 1.jpg

 

 

 

 

 


 

Meewerkend participeren, leren en heel worden is het grootste cadeau aan jezelf en daarmee jouw geschenk aan een nieuwe revolutionaire samenleving en het collectief bewustzijn

 


 

IMG_3740.JPG

"Niets zo lekker als buiten werken, in de zon, op een Krachtplaats en in de natuur. En dan ...een verrukkelijke maaltijd en goed rusten.
Nog nooit werd het zo duidelijk dat geven ontvangen is en ontvangen geven...

Ik heb moeten huilen van ontroering om al die steun. Alsof er een last van mijn schouders viel...Hoe duidelijk kan het win-win-win-principe van de nieuwe tijd  belichaamd zijn! Ondanks alles wat er omhoog kwam heb ik gelukkig volgehouden. Nu is het fijn.

De satsangs en gesprekken aan de koffie tafel gaven heling, inzichten, gezichtspunten en gereedschap om thuis verder mee aan de slag te gaan, evenals de kristallen in de winkel.

Voor mij waren de tuinen een waar sprookje. De energie bruiste door je lijf en overal zag ik de nieuwsgierige kopjes van de trollen vanuit holletjes onder tegels uit gluren. De taferelen die ik te zien kreeg in de krachttuinen brachten de nodige opheldering, zowel geestelijk als lichamelijk. Op de laatste dag heb ik afscheid genomen bij alle tuinen. Ik kreeg vele cadeautjes van de natuurwezens; zo kreeg ik van de trollen klavertjes, van een reus een grote tak, wandelstok, zodat ik niet zou struikelen op mijn pad; bij Isis een ketting met een kristalpunt en twee glazen te drinken. De paarden en Merlijn en Merlina stonden aan het eind ook nog te zwaaien omdat ik hen ‘in de haast’ vergeten was. Een zwarte en een witte eenhoorn zijn mee naar huis gegaan."

Dank jullie wel!  Karin

 


 

"Met nog stijve spieren van het kruien, spitten en tuinpaden aanleggen, zit ik hier innig tevreden te typen. Wat een belevenis. Ik ben wederom blij verrast hoe de kracht van de Tuinen de laatste jaren is toegenomen! Mijn hele lijf bruist en tintelt van de energie en tegelijk is er een enorme rust en stabiliteit in mijn hele wezen. Dank voor de sprankelende samenwerking en de prachtige ervaring!"
Hartegroet, Leonoor

 

 


 

"De afgelopen maand heb ik mee mogen werken als vrijwilliger. Wat me veel heeft gebracht, is het werken in de natuur. Tijdens het werken in de (moes)tuinen werd ik één met de natuur. Wat een mooie ervaringen heb ik gehad. Het heeft me dichter bij meZelf gebracht. Het langdurig zijn op deze mooie krachtplaats heeft me ook meer bewustwording gegeven in de energie die je kan ervaren. Hoe alles (en iedereen) elkaar beïnvloedt en met elkaar samenwerkt. Mijn dank voor de natuur, de spirits en de mensen die er waren."
Liefs Irene

 


 

"Tijdens het verblijf en werk merkte ik nog intensiever, in tegenstelling tot mijn aanwezigheid op de workshopdagen, de subtiele, krachtige, transformerende werking van de op het Elohim aanwezige energie.

Door er alleen al aanwezig te zijn met mijn handelingen/taken, worden heel subtiel onbelichte stukken helder en kunnen dan worden omgezet."

Marion

 


 

“Ik leerde geen perfectionist meer te zijn”

“Wat ik anders nooit doe gaat hier vanzelf; ik vraag en geef hulp, we doen het samen”

“Het is hard werken en op tijd opstaan, dat was ik niet meer gewenst maar ik ben nu zo levendig, blij en enthousiast. Er is echt iets blijvend in me veranderd, dat nooit meer terug wil naar mijn oude leven!"

“Het is helemaal niet erg om schoon te maken, thuis had ik er een hekel aan maar hier doe ik het graag. Ook het tuinwerk vind ik heel leuk.”

“Het is fantastisch dat we mogen meedenken met de organisatie en inbreng hebben!”

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn