Kristalworkshops aanvullende informatie

Je hoger Licht en intuïtie komen in je lichaam, lichaambewustzijn, buikgevoel en cellen
Daarnaast komt door het werken met kristallen op vele levels jouw hoger Licht, je geestelijke energie in je cellen en dagelijks functioneren. Het bevordert je gezondheid, vitaliteit, heldere inzichten, daadkracht en de "buikvoelende-intuïtie". En bij dat laatste kan je verstand nooit meer twijfelen of er tussen komen zoals wel het geval is bij geestelijke intuïtie.

 

 

bol rozenkwarts groot 395 nog weer anders.JPGEdelstenen en kristallen zijn miljoenen jaren oude Lichtdragers


Miljoenen jaren hebben ze kosmisch en planetair Licht vastgehouden en opgebouwd in de Aarde. Zelfs tijdens het verdichten van de Aarde in haar dualiteit, werden ze daardoor niet "besmet" . Ze dragen nog steeds de oorspronkelijke energie van eenheid en goedheid. Dat wakker te trillen in iedere mens en voor de Aarde is hun Taak en grootste geschenk.

 

Geen helderzienheid nodig
Voor deze edelsteen workshop of kristal opleiding hoef je geen bijzondere gaven te hebben. Door je interesse en gevoeligheid ontstaat alles wat je wenst vanzelf.

 

Krachtplaats kristallen
In het Elohim Centre leer je, tot hun volledig potentieel, en in de eenheidsenergie van de Krachtplaats geopende en geactiveerde kristallen en edelstenen kennen. Op heel praktische, fysieke manier zowel als vanuit de allerhoogste eenheid. Dertien lagen van kristalbewustzijn en bezieling brengen je bijzondere ervaringen, genezende vermogens; uniek ervaringen eigen aan het Elohim Centre!

 


   

Ga je door voor kosmisch kristalmaster?

 

Geleidelijk aan zul je tijdens de verdere kristal cursussen je bekwamen in het werken met de hogere krachten van kristallen en edelstenen, naast de fysieke werking. Indien je alle 13 lagen van de kristallen kunt voelen en toepassen, beschikken de kristallen en jij over grote genezende vermogens.

 

Ook zul je zo geleidelijk aan in de kristalworkshops en door je eigen ontwikkeling leren hoe en wanneer kristallen en edelstenen tot hun volledig, 13 dimensionaal, potentieel kunnen worden geopend, ge-activeerd en geprogrammeerd. Dergelijke kosmische en multidimensionale verdieping is het specialisme van het Elohim Centre en werkt ook in jouw ontwikkeling door.

 

Kwaliteit kristalmaster 

De kristalmaster of kristaldocent werkt vanuit het verbonden-bewustzijn en de eenheid met alle natuurrijken.  Je zult merken dat, naast de kristallen, ook de natuur bij het Elohim Centre, je ziel en de krachtplaats je ervaringen ondersteunen. Naast de kristalenergie wordt er jarenlange (v.a. 1989) praktische edelsteen kennis en ervaring, ook op het fysieke en helende gebied van de kristallen en mineralen, op je overgedragen.

 

Kristallen uit de kristalwinkel gebruiken

In de kristalwinkel bevinden zich talrijke soorten, waarvan je er een heel aantal zult leren kennen-voelen en ervaren. Daarnaast spelen maten en vormen een rol. Van geneeskrachtig hangersteentje tot grote goede, meesterkristal, bol en ruwe minerale cluster; de keuze om ervaringen op te doen is grandioos met zo'n winkel!

 

Jouw geschenk aan de kristallen 

Je zult zelf ervaren dat de kristallen uit de winkel nog meer open zullen gaan, zullen fonkelen nu ze gevoeld en gebruikt worden door jou. Zo ontstaat kristalvriendschap en kristalbewustzijn in je cellen. Kristalbewustzijn in je cellen maakt dat je, ook thuis, "ineens" weet wat iemand nodig heeft, zelf al ken je de soort nog niet. Des te meer dagen je thuis en in de kristalshop door brengt (vrijwilligerswerk, opleidingsstage) des te meer kristalbewust waardoor kristallen via je organisme, je steeds meer informatie zullen geven. 
Ook kunnen er tijdens de workhops-opleiding, met bepaalde kristallen, fantastische healingen en inwijdingen ontstaan die alle kennis voorbij gaan en die je nooit meer zult vergeten.

In geopende uitwisseling is kristal- en edelsteen kennis gemakkelijk te leren en ben je voor je het weet een gespecialiseerd en bekwaam edelsteentherapeut!


 

 

Aquariustijd-workshops zijn levendig en nooit standaard

Er wordt ingespeeld op de leerwensen en ontwikkeling van de workshopdeelnemers. Dit maakt dat niet exact alle thema's altijd aan bod kunnen komen als er behoefte blijkt aan andere kristallessen en kristalhealingen, wel wordt de grote lijn van de inhoud aangehouden. Deze flexibiliteit geeft de grootst mogelijke meerwaarde aan de workshop.