Reconnection healing met je Oorsprong en Gaia

Reconnect met jouw oorsprong en Gaia! Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen? Wil je je Goddelijke Oorsprong worden in het dagelijkse leven? Boek dan een Elohim reconnection healing

kernwoorden:
reconnection healing, krachtplaats, healing op je oorsprong, healing gaia, gaia-christ, elohim reconnection healing

elohim
Volg ons ook op:

   

Reconnection healing met je Oorsprong en Gaia

 

Reconnect met jouw oorsprong en Gaia!

Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een Elohim reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van Gaia-Christ-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen. De healing opent je hart- en basischakra in universele, onvoorwaardelijke liefde.

Je kunt tijdens je sessie ook vragen stellen. Bijvoorbeeld waar je staat op je pad of hoe je voorbij de ik-illusie naar Overgave gaat.

De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken. Ook als er sprake is van ongenoegen, innerlijke onveiligheid, geld te kort, enz. De Elohim reconnection healing met je oorsprong en de Gaia-Christ- Eenheid verruimt het dieper wonen in je lichaam, in de stilte van hoofd, hart en buik. Juist tijdens de dagelijkse omstandigheden.

 


man in tuin 2.jpgWat laat je los tijdens een Elohim reconnection healing met je oorsprong:

 • Diepe imprents uit het DNA, genen en karmische thema's van afgescheiden, macht-, onmacht gevoelens,
 • Eenzaamheid, gevoel anders te zijn of er niet bij te horen,
 • Stress, gevoelens van ontevredenheid,
 • Opgeslagen pijn vanuit de ziel, angst vanuit het onbewuste en bewuste
 • Blokkades en overtuigingen uit vorige levens welke niet resoneren met jouw essentie,
 • Programmaknoppen en controle mechanismen van de ik-oppasser,
 • Mannenlijn en vrouwenlijn worden geschoond voor de groei naar het innerlijk heilig huwelijk.

Wil jij ook graag verdieping in bovenstaande punten dan is een Elohim reconnection healing met jouw oorsprong en Gaia door ingewijde en ervaren healers hierop het antwoord!

Wat haal je op tijdens een Elohim reconnection healing met je oorsprong:

 • Zielsdelen integreren in je fysieke lichaam. Je voelt je hierdoor gevulder en komt dieper thuis in je buikgevoel.
 • Zorgeloosheid, veiligheid, openheid, vitale levensenergie en geluk nemen toe.
 • Je maakt je minder druk om lastige dingen die je overkomen en geniet, doordat je oorspronkelijke ware zelf na de healing meer op de voorgrond komt.
 • Naar mate deze ontwikkeling vordert kun je steeds vaker functioneren vanuit je verlichte Hart, mind en buik.
 • Steeds dieper ervaar je dan het stabiele rustpunt en de ego-loosheid van je ware Zelf.

Een Elohim reconnection healing duurt 90 minuten en voor deze sessie moet je live op de Elohim Krachtplaats aanwezig zijn. De healing wordt ondersteund met geopende en geactiveerde producten uit de kristalwinkel, welke het eenheids-liefdesveld nog krachtiger neerzetten. Door live aanwezig te zijn kan er dieper in het lichaam en in je cellen, tot aan je oorsprong, healing plaats vinden.

 Reconnection healing boeken

Neem contact op om te kijken wanneer de eerste mogelijkheid is voor een Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Praktische informatie

Bij wie

Een re-connection healing kan geboekt worden bij de Elohim master healers:

Verblijf Elohim Krachtplaats

De Krachtplaats werkt als een Divine masterhealer en helpt je. De Elohim krachtplaats, helende tuinen, verblijfsmogelijkheden en kristallen dragen de codes die in de bezoekers eenheid, gaven, zelfrealisatie en een geluksgevoel openen. Nergens anders ter wereld activeren krachtplaats codes naast het geestelijke, zo diepgaand in het eerste en tweede chakra, in de wereld van gedrag, buikgevoel en materie. Een aanrader!

Bekijk hier meer informatie over een verblijf op de Krachtplaats.

Wanneer

De healing kan geboekt worden van dinsdag t/m zondag, wees er op tijd bij want er zijn beperkte plekken.

Kosten

Een reconnection healing met Gaia en je Oorsprong duurt 90 minuten, bekijk hier de tarieven.
Ervaringen van anderen

“Direct na de sessies voelde ik mij heel levendig, sterk geaard en heel plezierig in mijn lichaam. Een aantal weken na de sessies voel ik dat er een hoop is veranderd. Wat mij het meest opvalt is dat mijn emoties en gemoedstoestanden niet meer zo kleven en mijn hoofd, geen hele verhalen meer vertelt. Ik kan mij nog best boos maken of geïrriteerd worden maar het is ook zo weer weg. De Joy komt sneller terug.

Ook voel ik een duidelijker balans in mijn mannelijke en vrouwelijke energie. Waar de mannelijke controleur, doener en denker eerst dominant aanwezig was, heeft deze nu een stapje terug gedaan en is mijn vrouwelijke energie van het ontvangen, in het nu zijn, liefdevol zijn, meer aanwezig.

De mensen om mij heen geven aan dat ze veel meer lichtkracht in en om mij heen zien en meer rust en vrede bij mij voelen. Ik heb het gevoel dat mijn buikgevoel nog verder is verruimd en ik ben gezakt. Ook voel ik meer verbondenheid met de aarde en Al wat is. Als het even tegenzit is er ook weer snel de bereidheid en openheid om alle uitdagingen weer aan te gaan.  Dank je wel!  J.


Hoi Willeke,
'Ik wilde nog even een moment nemen om je te bedanken voor de laatste healing en te laten weten hoe het gaat!
Sinds de healing voel ik me echt lekker geaard. Het is zo fijn om de steun en het contact van moeder aarde te voelen. Ook voel ik me nog een stukje lichter, en langzaam meer naar m'n gevoel en m'n buik toe kan gaan en mijn kwetsbaarheid meer kan laten zien en zelf voelen. Ook de verbinding met de elementen voel ik een stukje meer, wat fijn is.'
E.

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen, Groningen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Volg ons op Facebook

 

Openingstijd spirituele winkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.
Klik hier voor speciale openingstijden

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene voorwaarden en disclaimer
Opleiding en workshopvoorwaarden
Privacy verklaring

Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

Donatie
Klik hier voor de mogelijkheden

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn