In eenheid met Moeder Aarde

Het Elohim Centre en de Elohim Krachtplaats hebben diepe connecties met Gaia, onze Moeder Aarde. Zonder haar en de natuur zullen we geen vrede, gemeenschaps- en buikgevoel ontwikkelen! Op deze pagina vind je meer over natuurwezens, Moeder Aarde, Deva's en Lemurië

kernwoorden:
natuurwezens, moeder aarde, lemurië, gaia, deva's

elohim
Volg ons ook op:

   

In eenheid met Moeder Aarde

 

Mooie gaia-statue plaatje.jpgHet Elohim Centre en de Elohim Krachtplaats hebben diepe connecties met Gaia, onze Moeder Aarde. Zonder haar en de natuur zullen we geen vrede, gemeenschaps- en buikgevoel ontwikkelen!

Goddelijk Liefde-Bewustzijn heeft diepe wortels nodig
Alleen Moeder Aarde en Sekinah helpen ons levende Liefde te belichamen!
We kunnen niet winnen als de natuur moet verliezen!

 

 


aarde.jpg
Klik hier om de Moeder Aarde en Elohim boodschap te bekijken


Klik hier voor meer helende Moeder Natuur opnames

 Je Gaia Sekinah aansluiting

Je Gaia / Sekinah aansluiting onstaat vanzelf door veelvuldig verblijf en het volgen van alle soorten Elohim workshops of meewerkend participant. De Gaia / Shekinah energie is volop aanwezig op de Elohim Krachtplaats.

Lees meer over Sekinah. 

Creatie sacrale (moes of kracht)tuin & natuurwezens

Het Elohim team en de Elohim Diamond City bewoners/ medewerkers leven in een groene omgeving. Ze respecteren de Aarde, biotoop, de planten, het water en de natuurspirits of communiceren en werken ermee.  Jij kunt dat zelf thuis ook toepassen.

Workshop "Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?"

De verschillende bezoekers Krachttuinen (inwijdingspad) zijn ontstaan met behulp van Gaia, de Elementalen en aardlijnen.

De Elohim Krachtplaats, kristalwinkel en tuinen kun je bezoeken. Openingstijden

Meer leestekst:

"Creeren sacrale moestuin, deva's, krachtuin"
"Natuurwezens evolueren op de Elohim Krachtplaats" 

Elohim biothoop

Meewerken id. tuinen met Deva's

Meewerken in de Elohim tuinen  kan alleen als medewerker of als meewerkend participant of stagiaire, mits gevoeligheid en afstemming voor natuurwezens. Tijdens het participeren leer je als vanzelf bij over bio tuinieren met natuurwezens. Je werkt niet alleen i.d. tuinen maar doet ook ander werk.

De tuinen en gewassen van het Elohim Centre worden voelbaar overstraald door honderden natuurspirits, Deva's en engelen doordat de planten en dieren er gewaardeerd en erkend worden als bezielde wezens. In de biologische bloemen- en moestuinen wordt ook met de spirits samengewerkt.  Permacultuur betekent bij het Elohim Centre zaaien en planten met hart, deva's, maanstanden en Moeder Aarde verbinding.

In de bezoekers Krachttuinen en op de Krachtplaats kun je rondwandelen op eigen gelegenheid of met een Elohim gids (vooraf afspreken).

E:info@elohim-centre.org

Lemurie

In de 1ste, verlichte eenheidstijd op Aarde, bestond Lemurie. Het land dat er was voorafgaand aan Atlantis. Alle Rijken, (de voorlopers van) engel, deva, mens, dier, plant, natuurwezen, kristalwezen, waren in eenheid. Deze hoog dimensio- nale tijd van in alles verbonden liefde, ontstaat nu weer. We zullen weer leven in afstemming met elkaar, de Aarde, de geziene en ongeziene wereld. Alles zullen we weer eren waardoor een prachtige open en zuivere sfeer, de Gouden Tijd, zal  ontstaan met kwaliteitsvoedsel en algeheel welzijn.

Lees meer 

Verlichte gemeenschap Diamond City

Helende Elohim Krachttuinen Bezoek en tincturen

Helende bezoekers Krachttuinen, openingstijden

Van de Helende Krachten van elke afzonderlijke Elohim tuin kun je een Krachtplaats tinctuur kopen ter ondersteuning van het worden Wie je werkelijk Bent. De tuinen en tincturen ondersteunen verlichting, lichamelijke en relationele gezondheid en innerlijke man-vrouw balans.(inwijdingsweg) Zie Krachtplaats tincturen webshop  of trek een kaart

Elohim Kruiden tincturen met Liefde en Deva's

Elohim Krachtplaats Kruidentincturen
Volkrachtige, multidimensionale kruiden medicijnen voor bewuste en gevoelige mensen die op meditatieve wijze bereid zijn door op de natuurwezens en eenheid afgestemde Elohim medewerkers / participanten.

De geactiveerde Kruidentincturen van het Elohim Centre ankeren je ziel en oorspronkelijke essentie diep in je lichaam. Ze zijn er om bij je te dragen als Deva kruidenhanger of in te nemen als tinctuur. Ze bevatten de geestelijke en fysieke oerkracht, maar ook het zielewezen van de plant waardoor ze zuiver en bijzonder sterk werkzaam zijn.

In verbinding met de maan, natuurwezens en plantendeva’s worden de kruiden het hele jaar door op de Elohim Krachtplaats verbouwd, geoogst en tot tincturen, zalven en Devahangers bereid. Alleen fijnstoffelijk en multidimensionaal afgestemde medewerkers met liefde voor de natuur, hebben toegang tot de kruidentuinen en de tinctuurbereiding. De Elohim kruidentincturen, zalven en Deva-hangers staan bekend om hun krachtige en hoog vibrerende diepte werking en levensenergie.

De kruidenplanten worden bij het Elohim Centre beschouwd als bezielde wezens

Het is niet de stof die de grootste kracht tot healing en zelfontwikkeling brengt, maar de bezieling van de plant. Naast aandacht en zorg nemen de tincturen, Devahangers en zalven ook de eenheidsenergie van de Elohim krachtplaats in zich op, waardoor ze meer kunnen doen.

Orbs engelen elementalen

In de workshop Moeder aarde en natuurwezens leer je communiceren met deze ongeziene wereld en ze te voelen

 

Weten hoe de Krachtplaats is ontstaan? Lees meer hier

 


 

Elfentuin-Innerlijk kind.JPGVeel natuurwezens hebben eonen onder de vernietigende kracht van de mensheid geleden. Net als veel dieren zijn ze nog zo bang van de mensen!

Wanneer onze Inspiratie en geest zonder buikgevoel en Moeder Aarde werken, zetten we chemische middelen of kernreactoren in de wereld. Alleen Moeder Aarde, de natuurwezens en Sekinah brengen ons de zorgzaamheid voor al het leven.


 


 

Meer leesvoer:


 

Help Moeder Aarde en de Natuur Spirits door een Tuinedelsteen aan te schaffen!

Maak van jouw huis en tuin een natuur-krachtplaats en doe mee aan het Gouden Aarde netwerk!
Steeds meer natuurvrienden schaffen de Elohim netwerk edelstenen aan.

aardehealer set op hout.JPG

 Lees meer of bestel

 

Klik hier voor de gratis audio opname waar uitgebreid wordt verteld over de werking van deze tuinedelstenenset

 


 

Evolutie op komst van Mens en Natuurrijken

engel in bloemenveldWij als natuurwezens, Deva’s, waterwezens en boomgeesten waren ooit samen met jullie menselijke wezens in een enorme liefdessfeer. We verstonden en zagen elkaar in het eerdere Lemurië en Mu als één groot stralend en genietend Hart-Rijk. We ademden in pure schoonheid met jullie.  Daarna werden we gescheiden en hielpen we jullie 13000 jaar met harmoniseren en het leven lichter te maken zonder dat jullie het wisten!


Wij als natuurwezens zijn zo blij met jullie en onze evolutionaire veranderingen
 
Jullie leren je nu zelf bewust te zijn van jullie eigen zorgenpatronen, stemmingen en gevoelens en zuiveren dit! Zo worden jullie lichter. Ook zien jullie ons weer en werken weer met ons samen! Daarom golft er nu een enorm geluks- en verlichtingsgevoel door onze Deva en natuurwezen velden, dat steeds sterker wordt!

Lees verder


 

Biologische theekruidenplanten, vaste planten, struiken en natuurlijke kruidengier

Kas binnen.jpg Door de jarenlange samenwerking met de natuurspirits op de Elohim Krachtplaats en daardoor de enorme levensenergie (Bovis 18000-28000) van de planten, is er een steeds grotere vraag naar de kruidenthee e.a. met Deva kracht geladen planten van de Elohim Krachtplaats. Zie www.elohim-edelstenen.nl
voor de planten die de Krachtplaats energie dragen en de bio kruidenbemesting en bestrijdingsmiddelen voor je groenten-kruidentuin en keuken. Neem een plant mee en zorg samen met ons voor planten die met liefde gezien worden. Versterk het prachtige natuurnetwerk op aarde!


 

Verschillende natuurwezens en je Kosmische Zelf ervaren 

Engelblauw.jpgHoe voelen elfen, feeën, trollen, kabouters en de Lemurische engelen. Leer ze herkennen door deze audio-ervaring en voel wat elk soort natuurwezen en engel jou en je omgeving brengt. Wat het verschil is als ze er niet zijn. Leer ook de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats kennen/voelen. Hoor hoe hij zich heeft ontwikkeld. Laat de energie van de "Pillar of Light, nieuwe geboorte, Sekinah" van de helende Elohim tuin, je Kosmische Zelf activeren! Voel eens hoe stralend, groot, gecentreerd en sterk je eigenlijk bent! Hoe enorm je hart is en zet dat alles  in je celinformatie waardoor het beklijft!

 

Channeling, healing, transmissie tijdens groepsbijeenkomst door Joke ElZiam Nootebos 
Bestel deze geluidsopname om hem thuis te luisteren op je computer


 

 

 

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

 

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 - 12.15 uur en 13.15 - 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

 

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken

 

Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Kristallen

bergkristalbuisje, Agaat, Agaat (Botswana), Amazoniet, Amethist, Ametrien, Andesopaal, Apatiet, Apofylliet, Aquamarijn, Aragoniet, Australische Donderei, Aventurijn groen, Azuriet, Barnsteen, Bergkristal, Calciet, Calciet (blauw), Calciet (geel/oranje), Calciet (groen), Calciet (honing), Calciet (mangaan), Calciet (rood), Carneool, Chalcedoon, Chiastoliet, Chrysocolla, Chrysopraas, Citrien, Coelestien, Cyaniet, Danburiet, Eudialiet, Fluoriet, Granaat, Heliodoor, Heliotroop, Hematiet, Hemimorfiet, Herkimer diamond, Indigoliet, Ioliet, Jade, Jaspis, Koper, Kunziet, Kwarts, Labradoriet, Lapis lazuli, Larimar, Lepidoliet, Maansteen, Magnesiet, Magnetiet, Malachiet, Melkkwarts, Mosagaat, Nefriet, Obsidiaan, Obsidiaan (regenboog), Ocean jaspis, Olivijn, Onyx, Opaal, Oranje Calciet, Prehniet, Pyriet, Regenboog obsidiaan, Rhodochrosiet, Rhodoniet, Robijn, Rookkwarts, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Saffier, Seleniet, Septarie, Serpentijn, Smaragd, Sneeuwvlok obsidiaan, Sodaliet, Sugeliet, Tektiet, Tijgerijzer, Tijgeroog, Toermalijn, Toermalijn (watermeloen), Toermalijnkwarts, Topaas, Topaas (goud), Topaas wit, Turkoois, Unakiet, Valkoog, Versteend hout, Vuursteen, Zinkblende, Zonnesteen, Zwarte toermalijn